Werkwijze

Werkwijze

1
U contacteert ons

U contacteert ons

U contacteert ons telefonisch of per mail (zie contactpagina). 
We bespreken uw plannen en bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Ook indoorvluchten zijn mogelijk indien de ruimte voldoende groot is (bedrijfspanden, productiehallen, magazijnen…). Sedert 01/01/2021 zijn ook nachtvluchten mogelijk.

Neem contact op
2
Prijsofferte

Prijsofferte

Wanneer wij uw doelstellingen kennen bezorgen wij u een prijsofferte, met zorg opgesteld en op maat van uw project. Vrijblijvend en zonder enige verplichting.
Wenst u direct een offerte aan te vragen, dan kan dit hier.

Vraag offerte aan
3
Vluchtvoorbereiding

Vluchtvoorbereiding

Voor elke opdracht kijken wij de ligging van de vlieglocatie na. Ingevolge de internationale luchtvaartwetgeving is het luchtruim in België ingedeeld in zones en categorieën, elk met hun eigen specifieke beperkingen en voorschriften (zie de gekleurde zones op de kaart). 
Indien nodig zorgen wij voor de noodzakelijke toelatingen en vergunningen. Wanneer de opdracht niet in een speciale zone valt dienen we ons enkel aan de algemene luchtvaartregels te houden.

Vervolgens checken we de meteo. Bij slechte weersomstandigheden (neerslag, sterke wind) kan er niet gevlogen worden en zal de uitvoering van de opdracht worden opgeschoven. 

Tenslotte verkennen we de vlieglocatie zodat we de bebouwing, eventuele obstakels of andere risico’s in de omgeving goed kunnen inschatten.

Om ons voldoende tijd te geven deze vluchtvoorbereiding goed uit te voeren is het van belang dat u ons tijdig contacteert.

4
Uitvoering op terrein

Uitvoering op terrein

Op de afgesproken datum (*) komen wij naar de vlieglocatie waar we eerst de nodige voorbereidingen treffen voor een veilig en vlot verloop van de vlucht. Vervolgens voeren we de vlucht uit en verzamelen het nodige beeldmateriaal en data zo lang als nodig is om tot een perfect resultaat te komen. Daarna volgt eventueel het afmelden van de vlucht bij de luchtvaartautoriteiten. Tenslotte ruimen we onze werkplek netjes op.

(*) Onder voorbehoud van het weer en van de tijdige aflevering van eventuele noodzakelijke vluchttoelatingen

5
Afwerking op bureel

Afwerking op bureel

We uploaden het beeldmateriaal en de data van de drone naar de computer en voeren naargelang de opdrachtvereisten nabewerkingen uit op het beeldmateriaal. Indien gewenst voegen we uw bedrijfslogo toe.

We kijken al het beeldmateriaal zorgvuldig na en selecteren de beste beelden. Indien nodig maken we personen/gebouwen/voertuigen onherkenbaar. 

Vervolgens maken we het beeldmateriaal in de afgesproken resolutie zo snel als mogelijk aan u over. Ook in geval van mapping/fotogrammetrie-opdrachten maken we de data in het door u gewenste formaat aan u over. Meestal gebeurt dit via een downloadlink die u per mail van ons ontvangt. 

Om u een zo best mogelijke ervaring te geven maakt deze website gebruik van cookies, meer info kan je vinden in onzeprivacy policy